Club Alfa Romeo Finland ry. - Perustettu 1979 - Käyttöehdot Tunnistaudu(sukunimi etunimi tai jäsentunnus)
Ratapäivä GFF:n kanssa Ahvenistolla
11.08.2018, lauantai, alkaen klo 13:00, kestää 5 tuntia

Paikka: Ahveniston moottorirata, Hämeenlinna
Yhteyshenkilö: Mikko Koskinen 0500 484262

Ohjelma:
Rata varattu 13.00-18.00

Perinteistäkin perinteisempi ajoharjoittelupäivä Ahveniston montussa. Radalle Italialaisella tahi lisenssivalmisteajopelillä, GFF-jäsenillä etukäteen sovittaessa mahdollisesti mahdollisuus ajaa radalla muunkinmaalaisella autolla. Ajopelin on oltava turvallisessa ja vuotamattomassa kunnossa. Liikennevakuutus vaaditaan, myös rekisteröimättömiltä autoilta (jos tarrakilvet, huolehdi että autossa on liikennevakuutus joka korvaa myös radalla ajossa). Katsastus ennen radalle menoa: MELUMITTAUS (95db/4500rpm), vuodot, penkin ja akun kiinnitys, ei irtotavaroita ohjaamossa tai tavaratilassa sekä yleinen turvallisuus. Kuljettajilla oltava ajokortti tai rataleima.

Kaksi ryhmää vuorottelevat: Hitaammassa ryhmässä rajoitettu nopeus 90 km/h, nopeushuimistelu kielletty ja ohittaminen vain suorilla. Kypärä ei pakollinen, mutta erittäin suositeltava! Tämä tarkoitettu myös aloittelijoille rata-ajoon tutustumiseen. Opastusta saa kysyä.

Nopeassa ryhmässä vapaa nopeus. Kypäräpakko.

Paikalle voi saapua ja toivotaankin tulevan ajokkeja ihmettelemään, harrastajia tapaamaan ja vaikkapa rompetorityyliin osia myymään. Siis vaikkei radalle aikoisikaan! Varikolle luonnollisesti vapaa pääsy.

Lisätiedot: 040-777 9575 (ilt./vkl) tai gff(ät)gruppofiatfinlandia.fi

Tervetuloa!

Gruppo Fiat Finlandia r.y. - Alkuperäinen Fiat-merkkikerho vuodesta 1980

Moottoriradan nettisivut: http://www.ahvenistonmoottorirata.fi/

Ajo-ohje:

Ahveniston moottorirata sijaitsee Hämeenlinnassa, 100 km pohjoiseen Helsingistä, Helsinki-Tampere moottoritietä.Näytä suurempi karttaClub Alfa Romeo Finland ry. PL 208, FIN-00181 HELSINKI