Club Alfa Romeo Finland ry. - Perustettu 1979 - Käyttöehdot Tunnistaudu(sukunimi etunimi tai jäsentunnus)
* Myydään - For sale
* 166 TS 2003
Tyyskä Jari, 18.10.2017 19:22

Olen valmis luopumaan todellisesta helmestä:

Viininpunainen, beigellä kangas penkeillä ja jalopuilla oleva 166 2.0 TS vm 2003, aj. 160tkm. Auto oli ensimmäisen vuotensa Test Worldin johtajan Timo Mäkelän käytössä. Sen jälkeen Kouvolan suunnalla kolme vuotta, itse ostin sen kesällä 2007, 60tkm ajettuna.

Auto ei ole 10 vuoden aikana maantiesuolaa montaa kertaa nähnyt. Ei ole talvirenkaita/vanteita. (nyt yritän alkup. 16" aluja ostaa, sillä ensi talvena joudun autolla muutaman pidemmän matkan tekemään, jos sitä ei ennen sitä osteta). Säilytetty aina tallissa.

Kolaroimaton, lommoton ja naarmuton. Lienee sanomattakin selvää ettei autossa roiku moottoritilan pohjamuovi tai että Alfan merkit olisivat haalistuneet! Ei luonnollisestikaan ruostetta, hapettumaton puhdas moottoritila yltä ja päältä. Kelmut kynnyslistojen suojana, alla virheettömät kromit, virheetön sisusta, kahdet alkuperäiset kangasmatot, mustat ja beiget. Vetokoukku, jossa ei ole peräkärryä ollut kiinni 10 vuoden aikana kertaakaan. Lohkol. + sisäpistoke. Huoltokirja.

Äänetön auto, johon on vielä tehty lisä äänieristys. Jo vakiona 166:n melutaso 100km/h nopeudessa sama kuin uudessa Giuliassa 60km/h vauhdissa. (desibelit katsottu TM:n koeajoista)

Hiljan tehty iso huolto jakopäineen, nesteineen ja suodattimineen. Juuri vaihdettu uudet Valvoline 10/60 moottoriöljyt ja suodatin. Etuiskarit uusittu (kun toinen alkoi vuotamaan). Taakse on puslat vaihdettu. Alkuperäinen korjaamaton, hyväkuntoinen pakoputki vielä alla.

Seuraava katsastus juhannuksena. Ilmoitan autoa aluksi vain Alfapiireissä, näin yritän luulla saavani sille todennäköisimmin asiasta ymmärtävän kodin!:) TÄMÄ ON TODELLA YKSILÖ, jonka soisi säilyvän. Jos löydät siistimmän 166:n haluan nähdä sen :)

Ja miten kukaan voi laittaa yli 40 000 euroa esittelyautona olleeseen Giuliaan, kun 6000 eurolla saa yhtä siistikuntoisen 166:n, jossa ei koskaan häviä samaa summaa, jonka häviää uudessa autossa jo ensimmäisen kk aikana ja lisäksi päätyy ajamaan autoa, jonka lisävarusteiset etupenkitkään eivät tarjoa samaa tukea, mitä 166:n takapenkit jo vakiona tarjoavat ja meluttomuudesta tai italialaisesta tyylistä ei voida puhua edes samana päivänä! 166 on vielä ylpeästi erittäin italialainen Alfa Romeo, joka ei näytä sulaneelta bemarilta... Otat vaikka silmat kiinni ovenkahvasta otteen, tunnistat sen Alfa Romeoksi...!

Vaihto mahdollinen yhtä siistiin GT 3.2 tai 156 GTA SW malliin. (oltava siis monikäyttöluukulla) tai alle 1000 euron Fiat Puntoon, Bravaan, Bravoon tai Mareaan. Stiloa en huoli, Saksalaiset sekaantuivat liikaa ko. mallin suunnitteluun, ne eivät toimi!

Hintapyyntö 5900,- Auto on Pertunmaalla.

Kuvia voi pyytää sp.n kautta os. jarityyska@gmail.com


Jari Tyyskä, 040 7164 487