Club Alfa Romeo Finland ry. - Perustettu 1979 - Käyttöehdot Tunnistaudu(sukunimi etunimi tai jäsentunnus)
* Myydään - For sale
* 166 2.0TS 2003
Tyyskä Jari, 25.11.2017 15:33

Olen valmis luopumaan todellisesta helmestä:

Viininpunainen, beigellä kangas penkeillä ja jalopuilla oleva 166 2.0 TS vm 2003, aj. 160tkm. Auto oli ensimmäisen vuotensa Test Worldin johtajan Timo Mäkelän käytössä. Tämän jälkeen Kouvolan suunnalla kolme vuotta, itse ostin sen kesällä 2007, 60tkm ajettuna.

Auto ei ole 10 vuoden aikana maantiesuolaa montaa kertaa nähnyt. Säilytetty aina tallissa.

Kolaroimaton, lommoton ja naarmuton. Lienee sanomattakin selvää ettei autossa roiku moottoritilan pohjamuovi tai että Alfan merkit olisivat haalistuneet! Ei luonnollisestikaan ruostetta, hapettumaton puhdas moottoritila yltä ja päältä. Kelmut kynnyslistojen suojana, alla virheettömät kromit, virheetön sisusta, kahdet alkuperäiset kangasmatot, mustat ja beiget. Vetokoukku, jossa ei ole peräkärryä ollut kiinni 10 vuoden aikana kertaakaan. Lohkol. + sisäpistoke. Huoltokirja.

Äänetön auto, johon on vielä tehty lisä äänieristys. Jo vakiona 166:n melutaso 100km/h nopeudessa sama kuin uudessa Giuliassa 60km/h vauhdissa. (desibelit katsottu TM:n koeajoista) Ja näin ollen 166 kunnioitti edeltäjän 164:n perinteitä, joka oli uutena hiljaisin Tekniikan Maailman koskaan mittaama auto. 166:sta TM totesi: "...alustan kautta kulkeva melu on saatu pysäytettyä niin, että Alfa on jälleen kerran hiljaisimpia autoja, mitä TM koeajoissa on mitattu".

Hiljan tehty iso huolto jakopäineen, nesteineen ja suodattimineen. Juuri vaihdettu uudet Valvoline 10/60 moottoriöljyt ja suodatin. Öljyt vaihdettu muutenkin aina 10000 km välein. Etuiskarit uusittu (kun toinen alkoi vuotamaan). Taakse on puslat vaihdettu. Alkuperäinen korjaamaton, hyväkuntoinen pakoputki vielä alla.

Ostettu käytetyt alkup. 16" alut ja niille on juuri kietaistu uudet Good Year Ultragrip Ice kitkat, koska autolla joutuu nyt talvelle muutaman pidemmän suomireissun tekemään.

Seuraava katsastus juhannuksena. Ilmoitan autoa aluksi vain Alfapiireissä, näin yritän luulla saavani sille todennäköisimmin asiasta ymmärtävän kodin!:) TÄMÄ ON TODELLA YKSILÖ, jonka soisi säilyvän. Jos löydät siistimmän 166:n haluan nähdä sen :)Toki näitä saa alta 2000 euron ja sellaisesta kun tekee yhtä siistin se tulee maksamaan varmasti enemmän, kuin tämän pyyntihinta on. Kai joku täällä arvostaa oikeasti siististi pidettyä autoa?

Ja miten kukaan voi laittaa yli 40 000 euroa esittelyautona olleeseen Giuliaan, kun 6000 eurolla saa yhtä siistikuntoisen 166:n, jossa ei koskaan häviä samaa summaa, jonka häviää uudessa autossa jo ensimmäisen kk aikana ja lisäksi päätyy ajamaan autoa, jonka lisävarusteiset etupenkitkään eivät tarjoa samaa tukea, mitä 166:n takapenkit jo vakiona tarjoavat ja meluttomuudesta tai italialaisesta tyylistä ei voida puhua edes samana päivänä! 166 on vielä ylpeästi erittäin italialainen Alfa Romeo, joka ei näytä sulaneelta bemarilta... Otat vaikka silmat kiinni ovenkahvasta otteen, tunnistat sen Alfa Romeoksi...!

Vaihto mahdollinen yhtä siistiin GT 3.2 tai 156 GTA SW malliin. (oltava siis monikäyttöluukulla) tai alle 1000 euron Fiat Puntoon, Bravaan, Bravoon tai Mareaan. Stiloa en huoli, Saksalaiset sekaantuivat liikaa ko. mallin suunnitteluun, ne eivät toimi!

Hintapyyntö 6200,- Auto on Pertunmaalla.

Kuvia voi pyytää sp.n kautta os. jarityyska@gmail.com

Jari Tyyskä, 040 7164 487