CARF Tapahtumat

Lauantai 16. Marraskuuta 2019, 20:28 kirj: CARF821
Sääntömääräinen syyskokous pidettiin Gustavelundissa Tuusulassa. Kerhon puheenjohtaja Juhani Mäenpää avasi kokouksen. Hänet myös valittiin kokouksen puheenjohtajaksi. Kerhon sihteeri Tuomas Kivistö valittiin kokouksen sihteeriksi.Puheenjohtaja esitteli yhdistyksen budjetin kauden 2020 ohjelmalle. Se toteutetaan vanhan kaavan mukaan ilman jäsenmaksumuutoksia. Juhani Mäenpää valittiin jatkamaan kerhon puheenjohtajana. Kerhon rahastonhoitaja Marko Kuningas oli erovuorossa ja hän ilmoitti käyttävänsä tämän option, joten hallitukseen valittiin hänen tilalle Jaakko Leisko. Erovuorossa olivat myös Auli Paananen ja Jussi Keltaniemi. He halusivat jatkaa, ja näin päätettiin koska muita jäseniä ei toimeen halunnut.

Ennen kokouksen päättämistä klubimestarit Auli Paananen ja Mikko Koskinen jakoivat Alfa ja Romeo Cup palkinnot.

ALFA-luokan voittajakolmikko

Keskellä voittaja Pertti Vainio vasemalla toinen Timo Lampikoski ja oikealla kolmas Henry Braithwaite

ROMEO-luokan voittajakolmikko


Keskellä voittaja Anssi Tamminen vasemalla toinen Kosti Aho ja oikealla kolmanneksi tulleen Juha Könösen tytär Emilia, koska isä Juha ei päässyt kokoukseen.

Klubimestarit aloittivat tänä vuonna uuden tradition kun päättivät aloittaa vuoden tulokkaan nimeämisen. Tänä vuonna "Vuoden tulokas" kunniakirja myönnettiin Emilia Könöselle. Onnittelut kaikille palkituille!

Lauantai 4. Toukokuuta 2019, 17:22 kirj: CARF821
Tämän vuoden näyttelyn aihe on kilpailu ja niinpä CARFin autoista kaksi on radalle viritettyjä GT-malleja.Hannu Makkosen "Silja" eli 105-sarjan Giulia (-74) ja hiljakkoin valmiiksi saatu Teemu Lintamon 116-sarjan Alfetta (-79).
Kolmantena on Tuukka Huhtasen Originalita-voittaja Bertone GT junior.


CARF 40 vuotta -rollup ja sen kuvan Giulioiden kuskit, Markku Johansson ja Esa Tamminen .
Lauantai 6. Huhtikuuta 2019, 17:25 kirj: CARF821
Sääntömääräiseen kevätkokoukseen kokoonnuttiin 6.4.2019 Suomen Ilmailumuseoon Vantaalla. Kokous eteni agendan mukaisesti. Juhani Anttila kertoi Originalita-voittajan valintaperusteista ja voittaja-auton omistaja kertoi autosta. Kokouksen jälkeen tutustuttiin museon lentokoneisiin ja muuhun esineistöön.


Alfoja ja lentokoneita Vantaalla 6.4.2019Kokousväkeä oli saapunut tuttuun tapaan kevätkokoukseen, jossa oli tarjolla täytteillä höystettyä ruisleipää ja kahvia.


Concorso d´Originalita julistaminen Tuukka Huhtasen (vas.) 1300 GTJ:lle, oikealla CARFin pj. Juhani Mäenpää. Palkinto annetaan voittajatiedot kaiverrettuna Lahden Classic Motorshow näyttelyssä, jossa auto on myös nähtävillä.


Virallisen kokouksen jälkeen Alfa-kansa pääsi tutustumaan Suomen Ilmailumuseon aarteisiin.


Museossa pääsi testaamaan lentosimulaattoria, tässä lentonäytettä antamassa Mikko, ja se lento keräsi muita alfisteja ympärilleen mukavasti.

Sunnuntai 24. Helmikuuta 2019, 18:45 kirj: CARF821

Ratoja ja esteitä oli tänä vuonna hiukan aiempaa vähemmän, mutta nyt oli iso alue käytössä myös vapaaseen pyörittelyyn ja piruettien harjoitteluun. Radalle oli rakennettu keiloista perinteinen pujottelurata sekä S-mutka.

Uudistuneesta rata-alueesta johtuen radalla ei ollut tällä kertaa valmista kitkaympyrää. Rajasimme kuitenkin keiloilla vastaavanlaisen alueen radan perälle ja siellä oli mahdollisuus ajaa halutessaan joko ympyrää tai kahdeksikkoa. Tuo ”kitkaympyrä” oli päivän aikana kovassa käytössä. Jokaisella tehtäväalueella oli aina vain yksi auto kerrallaan ja näin ajaminen oli turvallista.Teksti: Auli Paananen Kuvat: Kiia Sara
Lauantai 1. Joulukuuta 2018, 22:16 kirj: CARF821
Lauantai 3. Marraskuuta 2018, 21:17 kirj: CARF821


CARFin syyskokous pidettiin Hyvinkään Sveitsissä. Paikalla oli ennätysmäärä kerholaisia, yli 30. Kokous ja sen jälkeinen illallinen pidettiin avarassa kokoustilassa. Varapuheenjohtaja Jussi Keltaniemi oli tuonut paikalle uusia ja aiemmin myynnissä olleita klubituotteita. Niitä on nyt tilattavissa kerhosivujemme kautta. Tilaus menee Jussille, joka postittaa ja laskuttaa tuotteet.

Kokous eteni sujuvasti. Puheenjohtaja Juhani Mäenpää esitteli ensi vuoden, 40-vuotis juhlavuoden, budjetin ja ohjelman tavallista pidempään. Budjetti on kovilla juhlavuoden kaksipäiväisen tapahtuman vuoksi, jäsenmaksu päätettiin kuitenkin pitää entisellään. Ohjelmassa on ratatahtumien lisäksi kaksipäiväinen 40-vuotisjuhla Alastaron ratatapahtuman yhteydessä ja ajomiitingiksi on kaavailtu yhteisajoa SCCH-kerhon kanssa Saariston Rengastie reitillä.

Hallituksen kokoonpanoon tuli muutos, erovuorossa olivat klubimestari Mikko Koskinen, sihteeri Eero Ahonen ja pj. Juhani Mäenpää. Heistä Eero ilmoitti haluavansa lopettaa hallituksessa. Hänen tilalle valittiin Satakunnasta kotoisin oleva, nykyisin Porvoon alueella asuva, Tuomas Kivistö. Onnittelut valinnasta ja kiitos aktiivisuudesta.

Kerhon puheenjohtajaksi valittiin Juhani Mäenpää jatkamaan hyvin sujunutta pestiään. Hallitus päättää muiden jäsentensä tehtävät järjestäytymiskokouksessaan tammikuussa. Kokous päätti että kerho liittyy FHRA ry:n jäseneksi ja osallistuu heidän järjestämiinsä näyttelyihin. Niissä on jo usean vuoden ajan ollut eurooppalaisia automerkkikerhoja esittelemässä toimintaansa.


Lopuksi palkittiin paikalla olleet Alfa ja Romeo luokkien Alfa Cup-palkintopallille ajaneet. Alfa-luokan voitti Timo Lampikoski (2. oik.), toinen oli Pertti Vainio (1. oik.) ja kolmas Tommi Harmaala (ei paikalla). Romeo-luokan voitti Anssi Tamminen (1. vas.), toinen oli Tom Wiik (ei paikalla) ja Eero Hallasuo (2. vas.).

Perjantai 11. Toukokuuta 2018, 16:57 kirj: CARF821