Club Alfa Romeo Finland ry - Perustettu 1979 - Web-sivut 1998 - Käyttöehdot Tunnistaudu(sukunimi etunimi tai jäsentunnus)

GFF Rrrrrrradalle - Ahvenisto klo 13-18
22.07.2023, Lauantai, alkaen klo 13:00, kestää 5 tuntia

Paikka: Ahveniston moottorirata, Hämeenlinna
Yhteyshenkilö:

Ohjelma:
Muutaman vuoden tauon jälkeen perinteinen Gruppo Fiat Finlandian (GFF) ajoharjoittelupäivä Hämeenlinnan Ahvenistolla. Radalle italialaisella tai lisenssivalmisteajopelillä, ETUKÄTEEN sovittaessa mahdollisuus ajaa radalla muunmaalaisellakin autolla (yht.tiedot kutsun alaosassa). Ajoneuvon on oltava luonnollisesti turvallisessa ja nesteitä vuotamattomassa kunnossa. Liikennevakuutus on PAKOLLINEN, myös rekisteröimättömiltä autoilta (jos tarrakilvet, huolehdi että autossa on liikennevakuutus joka korvaa myös AJOHARJOITTELUSSA, tarrojen oma vakuutus ei siis riitä). Katsastus ennen radalle menoa: MELUMITTAUS (95db/4500rpm), vuodot, penkin ja akun kiinnitys, ei irtotavaroita ohjaamossa tai tavaratilassa sekä yleinen turvallisuus. Kuljettajilla oltava ajokortti.

Kaksi ryhmää vuorottelevat: Hitaammassa ryhmässä rajoitettu nopeus 90 km/h, huimailu kielletty ja ohittaminen vain suorilla. Kypärä ei pakollinen, mutta erittäin suositeltava! Tämä tarkoitettu myös aloittelijoille rata-ajoon tutustumiseen. Opastustakin voidaan järjestää mahdollisuuksien mukaan.

Nopeassa ryhmässä vapaa nopeus. Kypäräpakko.

Hinnat:
- Jäsen italialaisella autolla 20 €
- Jäsen muunmaalaisella autolla 40 €
- Ei jäsen italialaisella autolla 50 €
- Ei jäsen muunmaalaisella autolla 70 €

GFF:n jäseneksi voi liittyä myös paikan päällä. Jäsenmaksu on 25 €/vuosi + liittymismaksu 5 €.

Paikalle ovat tervetulleita kaikki vaikkei radalle aikoisikaan! Varikolla on tilaa tulla vaikkapa rompetorityyliin osia myymään. Varikolle luonnollisesti vapaa pääsy. Lisätiedot: o4o-57 2o2 57 (ilt./vkl) tai gff(ät)gruppofiatfinlandia.fi

Lisätietoja ja tapahtumaan liittyvää keskustelua löytyy Fiat-Forumilta.

Tervetuloa!
GFF Hallitus


Ajo-ohje: