Club Alfa Romeo Finland ry - Perustettu 1979 - Käyttöehdot Tunnistaudu(sukunimi etunimi tai jäsentunnus)


Maksut
Jäsenen vuosittainen jäsenmaksu on 30,- EUR
Perhejäsenen vuosittainen jäsenmaksu on 10,- EUR
Uuden jäsenen liittymismaksu on 10,- EUR

Liittyessäsi sinulta laskutetaan Jäsenmaksu ja Liittymismaksu, kerholehti il Biscione sisältyy jäsenmaksuun. Kuluvan vuoden 1.1.-30.8. aikana liittyneiden jäsenmaksu kattaa kyseisen vuoden. 1.9. - 31.12. päivän välisenä aikana liittyneiden jäsenmaksu kattaa myös liittymistä seuraavan vuoden. Jäsenmaksujen ja liittymismaksun suuruus vahvistetaan vuosittain kevään vuosikokouksessa.

Jäsenmaksuun kuuluu: jäsenkortti, klubitarra/t autoon/autoihin liimattavaksi, kerholehti il Biscione (3-4 numeroa vuodessa), oikeus osallistua kerhon tapahtumiin, tunnus kerhon sivuille. Tunnuksen avulla voit jättää osto- ja myynti-ilmoituksia, ja selata jäsenrekisteriä sekä korjata tietojasi jäsenrekisterissä yms.

Ratamaksut
Kerhon toimintaan kuuluu tapaamiset moottoriradoilla, ratamaksut maksetaan tapaamisen yhteydessä mikäli kerholainen ajaa Alfallaan radalla. Ratavarikolla ja -alueella oleminen on maksutonta. Ratamaksu on ratakohtainen.

Muut maksut
Kerhon tapaamisiin liittyvät yöpymiset, ruokailut yms. jäsen maksaa itse. Joissakin tapauksissa kerho huolehtii kahvituksesta, esim. vuosikokous.

HUOM: Uuden jäsenen materiaalin postitus tapahtuu kerran kuukaudessa, ei välittömästi liittymisesi jälkeen. Tällöin saat vaunumerkin ja jo ilmestyneen kerholehden yms. sekä laskun. Jäsenkortti toimitetaan kun olet maksanut laskun.

CARF ry. Tietosuojakäytäntö
Käytämme jäsenen yhteystietoja: kerholehden ja jäsenmaksulaskun sekä muiden paperitse lähetettävien tiedotteiden toimittamiseksi. Sähköposti ja puhelinnumeroa käytämme tietojen välittämiseen tapahtumista ja muista Alfa Romeoon ja kerhoon liittyvistä asioista.
Jäsenellä on mahdollisuus itse estää yhteystietojensa näkyminen muille jäsenille, pois lukien hallitusjäsenet ja jäsenrekisterin ylläpitäjä. Mikäli jäsen ei halua sähköpostia yhdistykseltä, hän voi poistaa sähköpostiosoitteensa jäsenrekisteristä ja liittyessään jättää sen ilmoittamatta.

CARF ry:n jäsenrekisterin tietoja ei luovuteta kerhon toimesta kolmannelle osapuolelle.
CARF ry:n jäsen ei saa luovuttaa muiden jäsenten tietoja kolmannelle osapuolelle.
CARF ry säilyttää eronneen tai erotetun nimi- ja yhteystiedot eroamista/erottamista seuraavan kalenterivuoden ajan.

Jäsenrekisteriä ylläpitää hallitus rekisteri[a]carf.fi