Club Alfa Romeo Finland ry. - Perustettu 1979 - Käyttöehdot Tunnistaudu(sukunimi etunimi tai jäsentunnus)
Alfa Romeo 110 vuotta juhla - Alfa-museo Arese - SIIRRETÄÄN!
24.06.2020, keskiviikko, alkaen klo 12:00, kestää useita päiviä

Paikka: Milano ja Arese, Italia - tarkemmin myöhemmin
Yhteyshenkilö: Juhani Mäenpää, 040 5427472

Ohjelma:
*Huom! Odotamme juhlan järjestäjältä tietoa mahdollisesta juhlan uudesta ajankohdasta.*

Alfa Romeo täyttää tänä vuonna 110 vuotta. Juhlinta huipentuu syntymäpäivänä 24.6.2020 kokoontumiseen Alfa Romeo Museo Storicossa, jonne kaikki Alfa-kerhot ja alfistit on kutsuttu. Siellä osallistujat virtuaalisesti puhaltavat yhdessä 110 kynttilää sammuksiin.

Joten, merkitse keskiviikko 24. kesäkuuta kalenteriisi varatuksi ja tule Areseen kokemaan erityinen päivä museossa ja – tietysti – museon radalla, jossa kaikkien aikakausien Alfa Romeot osallistuvat paraatiin museon radalla.

Juhlinta jatkuu viikonloppuna #AlfaRomeoDays-tapahtumilla: Lauantaille 27. ja sunnuntaille 28. museo suunnittelee runsaan ja intohimoisen ohjelman. Mukana on mm. Ranskan Formula 1 kisan; 3. harjoittelu, aika-ajot ja kilpailun Live-näyttäminen Giulia-salissa. Tapahtumatietoja päivitetään kevään aikana museon internet-sivuilla osoitteessa: www.museoalfaromeo.com.

Kerhomme hallitus toivoo että mahdollisimman moni kerholaisemme osallistuisi Aresen tapahtumaan paikan päällä. Hallitus on ryhtynyt tekemään matkasuunnitelmia – varmaan kuitenkin niin, että Areseen voisi kukin mennä oman valintansa mukaisesti, lentäen tai autolla. Tavoitteena on, että viimeistään 23.6. tavattaisiin Milanossa.

CARFin hallitus tiedottaa suunnitelmistaan kevään aikana sähköpostilla ja tällä sivulla.

Ajo-ohje:


Club Alfa Romeo Finland ry. PL 208, FIN-00181 HELSINKI