Club Alfa Romeo Finland ry - Perustettu 1979 - Web-sivut 1998 - Käyttöehdot Tunnistaudu(sukunimi etunimi tai jäsentunnus)
Stelvio & Giulia NRING ja Giulia Veloce Ti julkistetaan Geneven autonäyttelyssä 8.3.2018
01.03.2018, webmaster@carf.fi


Alfa Romeo esittelee Geneven autonäyttelyssä Stelvio ja Giulia Quadrifogliosta NRING (Nürnburgring) erikoisversion. Niitä valmistetaan 108 kappaletta, eli sama määrä kuin on vuosia Alfa Romeon perustamisesta.

Mallissa on erikoisväri ja numeroitu NRING merkki. Näiden lisäksi varustukseen kuulutvat hiilikuitu-keraamiset jarrut, Sparco kilpailu-istuimet joissa hiilikuituinen runko, Mopar vaihdekepinnuppi hiilikuituosilla, nahka- ja Alcantara päällysteinen ratti, hiilikuituiset sivupeilien kuoret, Harman Kardon musiikintoisto, 8.8" Navi, Apple CarPlay, Android Auto ja DAB-radio, sekä hiilikuituinen katto ja erikoismatot. Giulia NRIG:ssä on lisäksi hiilikuituinen katto.

Alfan berlina (sedan) -luokan nelivetoisesta Giulia Velcoce autosta esitellään Ti versio (Turismo Internazionale). Siinä on musta katto, kojetaulu nahkaverhoiltu ja siinä on myös hiilikuituisia osia, istuimet ovat Alcantara-päällystetyt mustalla tikkauksella. Auton helmoissa on hiilikuitua samoin takaspoileri on hiilikuituinen. Vanteet ovat 19" urheiluvanteet. Veloce Ti:ssä on punaiset jarrusatulat ja Harman Kardon musiikintoisto, 8.8" Navi, Apple CarPlay, Android Auto ja DAB-radio sekä adaptiivinen vakionopeudensäädin.


Alfa Romeo Press 28.2.2018

Giulia Quadrifoglio NRING


Stelvio Quadrifoglio NRING


NRING -malleja valmistetaan 108 kpl. Messuversio on 000.


NRING Scudetto on hiilikuitua