Club Alfa Romeo Finland ry - Perustettu 1979 - Käyttöehdot Tunnistaudu(sukunimi etunimi tai jäsentunnus)
Sauber Motorsport ja Alfa Romeo F1 tiimin johtaja vaihtuu
13.12.2022, Hakulinen Yrjö


Sauber Motorsport -yhtiön toimitusjohtaja ja Alfa Romeon F1-tallipällikkö vaihtuvat vuodenvaihteessa. Yhtiön nykyinen johtaja Frédéric Vasseur siirtyy Ferrarin F1-tallin johtajaksi 1.1.2023 alkaen.

Sauberin uudeksi toimitusjohtajaksi on kutsuttu saksalainen, Passaussa syntynyt, Andreas Seidl. Seidl on työskennellyt aiemmin BMW:n F1-projekteissa, sekä ennen nykyistä nimitystä vastannut Sauberin ratatoiminnoista usean vuoden ajan.
"On hienoa liittyä Sauber-konserniin tammikuusta alkaen: tämä on tiimi, jolla on rikas historia formula ykkösissä ja organisaatio, jonka tunnen todella hyvin työskennellessäni ja asuessani Hinwilissä neljä vuotta. En malta odottaa, että pääsen liittymään tiimiin ja työskentelemään kaikkien Sauber-konsernin kollegoiden kanssa yhdessä asettamiemme kunnianhimoisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Haluan kiittää Finn Rausingia Yhdessä tiimin kanssa Seidl työskentelee nyt uuden F1-tiimivetäjän nimittämisen parissa, josta tiedotetaan myöhemmin.

Alfa Romeo pääjohtaja (CEO) Jean Philippe Imparato: "On suuri ilo toivottaa Andreas Seidl tervetulleeksi Alfa Romeo -heimoon. Hänen erittäin kokenut taustansa on avainasemassa kunnianhimoisten tavoitteidemme saavuttamisessa vuonna 2023."

Stellantis Media News 13.12.2022