Club Alfa Romeo Finland ry - Perustettu 1979 - Käyttöehdot Tunnistaudu(sukunimi etunimi tai jäsentunnus)
Alfa Romeolle 5 vuoden takuu
30.05.2006, Hakulinen Yrjö


Delta-konserni myöntää jatkossa 5 vuoden / 150 000 km takuun kaikkiin uusiin henkilö- ja pakettiautoihin. Pidennetty takuu koskee Delta-konsernin omia maahantuomia merkkejä: Alfa Romeo, Fiat, Kia ja Lada. Uusi takuu halutaan ulottaa myös muihin verkoston edustamiin merkkeihin.

Takuupäätöksen takana oli asiakkailta tullut positiivinen palaute Kian 5 vuoden takuusta. "Auto on toiseksi suurin hankinta heti asunnon jälkeen. Haluamme, että asiakkaat voivat luottaa Deltaan ja tuotteisiimme yhä enemmän. Viiden vuoden takuun auto on turvallinen ostos. Tuotteidemme laatu on hyvä ja osaaminen huoltopalveluissa vahva", Delta-konsernin toimitusjohtaja Risto Leppänen kertoo.

Nyt siis Fiatin ja Alfa Romeon takuuaika pitenee 2 vuodesta 5 vuoteen ensimmäisinä eurooppalaisina automerkkeinä Suomessa. Pidennetty takuu koskee myös Fiat tavara-autoja.

Ivecon takuu säilyy ennallaan.

Myös Delta-huollon takuu pitenee. Yleinen käytäntö alalla on, että työn takuu on kuusi kuukautta ja varaosien 12 kuukautta. Delta antaa kuitenkin vuoden takuun sekä työlle että varaosille.

Deltan vaihtoautoille 2 vuoden täystakuu

Delta Motor Oy, Helsinki 29.5.2006