Club Alfa Romeo Finland ry - Perustettu 1979 - Web-sivut 1998 - Käyttöehdot Tunnistaudu(sukunimi etunimi tai jäsentunnus)
Alfa Romeo Sauber F1 auto julkistettu
20.02.2018, webmaster@carf.fi


Alfa Romeo Sauber 2018 Formula 1 -auto esiteltiin tiistaina kello 13.30 Suomen aikaa 20.2.2018 Sveitsissä pienessä, 10 tuhannen asukkaan kaupungissa nimeltään Hinwil. Hinwil on Sauber-tallin kotipesä. Auto on kehitysversio edellisen F1-kauden C36 mallista ja kantaa nyt nimeä C37. Auton ulkonäkö on erilainen koska F1:n sääntöjä on muutettu, samoin siinä on runsaasti teknisiä uudistuksia koska tallin teknillinen osaaminen muuttunut. Auton aerodynaamisia ominaisuuksia on muutettu merkittävästi."Ferrarin uusi tehokas moottori antaa meille hyvän mahdollisuuden olla kilpailukykyisempiä kuin viime vuonna", sanoo tiimin tekninen johtaja Jörg Zander.

Tilaisuuden vetäjänä oli Sauber-tallin johtaja Frédéric Vasseur. Hän ilmoitti tiimin tavoitteeksi parantaa auto edellä ajavien tasolle ja olevansa erittäin ylpeä että Alfa Romeon kaltainen historiallinen merkki valitsi heidän tiiminsä paluulleen Formula ykkösiin.

Tallin autot ja sen kuljettajat pääsevät tosi toimiin helmikuun 26. päivä alkavalla Formula-1 autojen testiajoviikolla Barcelonan lähellä olevalla Circuit de Catalunya radalla.

Tilaisuuden yhteydessä julkistettiin tiimin sponsorointi-yhtiöiden nimet. Näitä ovat Claro, Kappa, Carrera ja Richanrd Mille. Claro on latinalaisen Amerikan suurimman tietoliikenneyhtiön America Movil tytäryhtiö. Kappa on vaatetusalan yhtiö ja osa BasicNet SpA suuryhtiötä. Carrera on ollut mukana silmälasiteollisuudessa jo vuodesta 1956 ja se on tunnettu erityisesti aurinkolaseistaan. Richard Mille on vuonna 2001 perustettu luksuskellojen valmistaja. Sauberin tukijana jatkaa ja tarran F1 Alfan ohjaamon reunalle saa australilainen elektroniikka-alan yhtiö Silanna.


Kuljettajat Marcus Ericsson ja Charles Leclerc

Tänä vuonna tarkoituksemme on pärjätä keskikastissa, erityisesti Haas ja Toro Rosso tallit ovat kohteenamme, sanoi Marcus Ericsson.

Alfa Romeo Sauber, Hinwil, 20.2.2018