Club Alfa Romeo Finland ry - Perustettu 1979 - Web-sivut 1998 - Käyttöehdot Tunnistaudu(sukunimi etunimi tai jäsentunnus)
Stellantiksen ja Hypen vetykäyttöiset tilataksit käyttöön Pariissa
09.06.2023, Hakulinen Yrjö
Stellantis ja Hype ovat toimittaneet ensimmäisen 50 kappaleen erän vetykäyttöisiä tilatakseja Pariisiin.- Kyseessä on 50 Peugeot e-Expert Hydrogen ja Citroën ë-Jumpy Hydrogen nolla-päästöistä (Crit'Air 0) ajoneuvoa, jotka on valmistettu Ranskassa ja suunniteltu liikuntarajoitteisten henkilöiden kuljettamiseen.
- 1000 liikuntarajoitteista tilataksia on tarkoitus ottaa käyttöön vuoden 2024 loppuun mennessä osana Ranskan viranomaisten suunnittelemaa aloitetta, jossa myönnetään taksilupa erityisesti liikuntarajoitteisten henkilöiden kuljettamiseen. - Vastatakseen paremmin liikuntarajoitteisten tarpeisiin Hype perustaa oman organisaation hallinnoimaan tätä kalustoa, hyödyntäen erikoiskoulutettuja kuljettajia ja ensisijaista mobiilisovellusta.

- Nämä ajoneuvot, joihin mahtuu viisi matkustajaa, joista yksi on pyörätuolissa, tai kuusi matkustajaa ilman pyörätuolia, on erityisesti sovitettu Stellantisin Hordainin tehtaalla valmistettujen Peugeot e-Expert- ja Citroën ë-Jumpy -ajoneuvojen matkustajaversioista Hauts-de-Francen alueella Ranskassa.

- Stellantiksen vetykäyttöinen tilataksi sopii täydellisesti kiireisille ammattilaisille sen 400 km:n toimintasäteen, kolmen minuutin tankkausajan, päästöttömän ja ilman kompromisseja olevan kuormakapasiteetin ansiosta.

"Näillä Peugeot e-Expert Hydrogen- ja Citroën ë-Jumpy Hydrogen -ajoneuvoilla olemme iloisia voidessamme vahvistaa entisestään johtajuuttamme päästöttömien pakettiautojen markkinoilla liikuntarajoitteisiin henkilöihin keskittyvän kumppanuuden kautta Hypen kanssa." - Xavier Peugeot, Stellantis LCV BU -yksikön johtaja lisää.

Poissy, 9.6.2023 - Stellantis Communications