Club Alfa Romeo Finland ry - Perustettu 1979 - Web-sivut 1998 - Käyttöehdot Tunnistaudu(sukunimi etunimi tai jäsentunnus)
Alfa ja Fiat palaavat Delta-Autoon
25.09.2020, Hakulinen Yrjö
Perjantaina 25.9. virallistui Biscionen toimituksen pari viikkoa aiemmin tietoonsa saama arvailu.Delta-Auto palaa 11 vuoden jälkeen italialaisten automerkkien kauppiaaksi ja huoltajaksi, nyt 11 liikkeen voimin. Varsinkin pääkaupunkiseudulle tämä on hyvä asia, sillä se on ollut ilman auktorisoitua myynti- ja huoltopistettä jo kuukauden, AritaEspoon toiminnan loputtua elokuussa.

”FCA-konsernin merkit ovat uudistaneet ja uudistavat jatkuvasti mallistoaan. Keväällä esitelty Fiat 500 Hybrid ja Jeepin pian esiteltävät Renegade ja Compass 4xe ladattavat hybridit ovat tästä hyviä esimerkkejä. Lisäksi Fiat Professional -edustuksen ansiosta saamme entistä paremman tarjonnan tavara-automarkkinoille ja Alfa Romeon kautta premium-segmenttiin”, kertoo Delta Auton toimitusjohtaja Helena Sauramo.

”Delta Auton alkavan edustuksen ansiosta saamme meille tärkeän maanlaajuisen myynti- ja huoltoverkoston FCA-merkeille. Uskomme, että Delta Auton kokemus ja pitkäjänteiset panostukset asiakaspalveluun edesauttavat myös FCA-merkkien asiakaskokemuksen kehittymistä ja myynnin kasvua Suomessa”, sanoo Italmotor Finlandin Brand Director Anssi Liukkonen.