Club Alfa Romeo Finland ry - Perustettu 1979 - Web-sivut 1998 - Käyttöehdot Tunnistaudu(sukunimi etunimi tai jäsentunnus)
Bertone välttämässä konkurssin (?)
03.01.2008, Hakulinen Yrjö


Lähde: Italiaspeed.com

Bertonen vaikea tilanne on ehkä saamassa ratkaisun. Eilen sen pääomistaja Lili Bertone ilmoitti että yritys myydään Domenico Reviglio:lle, Prototipo yhtiön perustajalle. Tämä ilmoitus on yllättävä, oli odotettu että keskustelut entinen Italian Telecom:in ja Zanussin pääjohtaja Gianmario Rossignolo ostaisi yrityksen.
Joulukuun 29. päivä Italian hallitus oli sopinut 2 kuukauden jatkosta Bertonen työntekijöiden palkkojen tukemisesta. Silloin odotettiin että kauppa Gianmario Rossignolo:n kanssa julkistettaisiin 12.1.2008. Hallitukselle esitettiin silloin suunnitelma tehtaan pelastamiseksi ja 1300 työntekijämäärän supistamisesta tuhanteen.

Domenico Reviglio on perustanut 1990-luvun alussa Prototipo nimisen autotestausyrityksen. Sen pääasiallinen asiakas on FIAT. Prototipo omistaa Nardo Ring nimisen, täydellisesti ympyränmuotoisen ja kallistetun radan, jota myös muut maailman johtavat autovalmistajat käyttävät testauksiin.