Club Alfa Romeo Finland ry - Perustettu 1979 - Web-sivut 1998 - Käyttöehdot Tunnistaudu(sukunimi etunimi tai jäsentunnus)
Alfa Romeo julkisti 2021 Giulia ja Stelvio mallit
09.12.2020, Hakulinen Yrjö
Julkistuksessa esiteltiin mallisarjojen varustelluin Veloce Ti -versio ja uuden E6d-määräysten mukaiset bensiini- ja diesel-moottorit. MY2021 malleja on uudistettu ja Veloce Ti tarjoaa sopivan varustelun samalla kertaa urheilullisuutta sekä erityistä mukavuutta että eleganssia haluaville. Veloce Ti -paketti on ensi kertaa saatavilla Stelvioon. Siihen saa myös aiempaa (20") suuremman 21-tuumakoon vanteet. Stelviossa Ti-varustelu näkyy mm. takapuskurin "diffuusorissa", joka on hopean värinen ja korivärisinä helmalevikkeinä. Veloce Ti -malleissa istuimet antavat erinomaisen sivuttaistuen sekä istumismukavuuden, niiden materiaalina on alcantara ja nahka. Bensiinimoottorissa on 280 hv ja diesel-moottorissa 210 hv. Molemmat on paritettu 8-portaiseen automaattivaihteistoon ja Q4 nelivetoon.

Mallien tekniseen varusteluun kuuluu täydellinen Level 2 -tason autonomisen ajamisen mahdollistama ADAS -järjestelmä. Varustelu sisältää Kaistavahdin, Kuolleenkulmanvaroittimen, Adaptiivisen vakionopeussäätimen, Liikennemerkkitunnistimen älykkäällä nopeusrajoituskontrollilla, Liikenneruuhka- ja moottoritieavustimen ja Kuljettajan huomiotilavahdin.

Tämän kaiken lisäksi Veloce Ti -malleissa on täydellinen Alfa Connect Services -järjestelmä. Se koostuu My Assistant, My Remote, My Car, My Navigation, My Wi-Fi, My Theft Assistance ja My Fleet Manager ohjelmista.

Alfa Romeo, torino 9.12.2020