Club Alfa Romeo Finland ry - Perustettu 1979 - Web-sivut 1998 - Käyttöehdot Tunnistaudu(sukunimi etunimi tai jäsentunnus)
Alfa Romeo Classiche –ohjelman julkistus Padova ”Auto & Moto d´Epoca 2022”
19.10.2022, Hakulinen Yrjö
Alfa Romeo esitteli Padovan klassikkoautonäyttelyssä 19.10.2022 Alfa Romeo Classiche -ohjelman, jota tehdään yhteistyössä Stellantis Heritage (perintö) osaston kanssa.

Ohjelma sisältää kaksi sertifikaattia: hyväksynnän auton alkuperästä valmistenumeron perusteella (Certicate of Origin), sekä autossa tarkastushetkellä olevien osien alkuperäisyydestä (Certifate of Authenticity). Alkuperä-todistuksen tiedot tulevat tuotantorekistereistä ja kertovat auton alkuperäistiedot sen valmistuttua tehtaalta: mallimääritteet, moottorin valmistenumero, alkuperäiset ulkoiset ja sisustuksen yksityiskohdat. Auton alkuperäisyys tarkastushetkellä varmistetaan tähän erikoistuneen tiimin toimesta. Tarkastuksessa käydään läpi eri komponenttien alkuperäisyys ja tärkeimpien mekaanisten osien toiminta. Tarkastuspaikkana toimii Mirafiori tehdasalueen Officine Classiche Torinossa, autonomistajan koti niin haluttaessa, kuin myös Stellantis & You myynti- ja huoltopisteet Roomassa ja Palermossa.

Alfa Romeo Classiche -ohjelma tarjoaa myös entisöintipalvelun (Restoration service). Sen tekee edellä mainittu tiimi. Palvelussa voi korjauttaa ja huollattaa auton, kuin myös tilata autoon täydellisen entisöinnin; diagnoosin ulkoisista tarpeista, yksittäisten mekaanisten osien ja esteettisten komponenttien korjaamisen, sekä testaamisen.

Lisätietoa löytyy Alfa Romeo Italian kotisivuilta, otsikon ”Brand” ja ”Servizi Alfa Romeo Classiche” alta.

Alfa Romeo Communications
Torino 19.10.2022